Κενό

0,00 €

Πορτοκαλεώνας Λάλουκα Αργολίδας

Λίγα λόγια για εμάς: 

Βρίσκεται στην περιοχή Λάλουκα Αργολίδας, έχει έκταση περίπου 9 στρεμμάτων και η ποικιλία των πορτοκαλιών είναι κατά βάση Μέρλιν (ομφαλοφόρα, φαγώσιμα αλλά και εύχυμα). Τα δέντρα μας ποτίζονται πλήρως για τις ανάγκες τους από τις πηγές του Αναβάλου όπως και όλης της περιοχής που έχει παραδοσιακά πορτοκαλεώνες. 

Στα 4 χρόνια που βρίσκεται στην κατοχή μας δεν χρησιμοποιούμε κανένα φυτοφάρμακο ή χημικό προϊόν από πεποίθηση αλλά και γιατί είμαστε ερασιτέχνες και δεν σκοπεύουμε σε μεγάλη στρεμματική απόδοση. Η περιοχή είναι πολύ ευνοϊκή κι έτσι μέχρι στιγμής τα καταφέρνουμε χωρίς περισσότερες παρεμβάσεις πέραν του κλαδέματος, του ποτίσματος και του οργώματος. 

Με μεγάλη χαρά κάθε χρόνο συλλέγουμε τα πορτοκάλια διαλέγοντάς τα, με  στόχο την άμεση διάθεση σε φίλους γνωστούς και αγνώστους για την χαρά της διαδικασίας αλλά και να να αυτοχρηματοδοτούνται οι εργασίες στο κτήμα, με στόχο να ανανεώσουμε τα δέντρα μας αρκετά εκ των οποίων έχουν "γεράσει", καθώς επίσης και να προσθέσουμε κι άλλα είδη εσπεριδοειδών. 

Κατηγορίες προιόντων που παράγουμε: 
Facebook icon
Google icon
Twitter icon
Pinterest icon
e-mail icon

Τα προϊόντα μας

Εγγραφή στο Πορτοκαλεώνας Λάλουκα Αργολίδας